MyStuff.no er et Norsk etablert selskap med interesse for populære og trendige produkter innen kategoriene fritid, sport og trening. MyStuff.no ble etablert i 2016 og vi er et team som jobber mot målet om å levere enestående produkter, service og etter salgs service. 

Her på MyStuff.no er vår største prioritering å gjøre deg fornøyd. Det er derfor vi jobber hånd i hånd med kvalitets produsenter slik at vi kan tilby høy kvalitet, lang holdbarhet og unike design. Hver eneste enhet går igjennom nøye inspeksjoner, og kvalitetskontroller hvor styrken på materialet og holdbarheten blir satt på prøve. For å sikre deg et produkt med høy standard. 

Det er en fantastisk følelse å få tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde med sine produkter. Vi legger sjelen vår i arbeidet, og anmeldelser er noe som gjenspeiler det arbeidet vi legger ned. Vi streber etter en enestående handle opplevelse for våre kunder, og vårt supportteam er alltid her for å hjelpe! 

Vi består av både unge og eldre personer, alle med ulik erfaring, men vi har alle felles interesser og det er å levere "produkter som gjør hverdagen lettere" kombinert landets beste service. 

Markus Klepp Kraiem

Markus Klepp Kraiem er eier og dagligleder. Utover markedsføring har han stor interesse for sport, trening og velvære samt hjelpe å andre unge entreprenører.

Er du fornøyd, er vi fornøyde og ønsker gjerne å høre fra deg, om det er per e-post, telefon eller ved å legge ut en anmeldelse. Hvis du ikke er fornøyd med oss setter vi pris på om du kan ta kontakt med oss direkte, for å hjelpe deg på best mulig måte. 

Med vennlig hilsen oss i MyStuff.no