WalkingPad tredemølle til kontor er den perfekt kontormøllen. Utfør daglig arbeidsoppgaver, mens du får den daglige anbefalte trimmen på 30 minutter.

Millioner av kontorarbeidere verden over tilbringer over 35 timer i uken på en kontorstol. Den gjennomsnittlige nordmannen har en arbeidsuke på 37,5 timer, hvor de fleste av disse timene blir tilbragt på en kontor er det ikke overraskende at forekomsten av sykdommer som diabetes, enkelte kreftsykdommer og andre helseproblemer øker hvert år.

WalkingPad tredemølle til kontor er det perfekte tiltaket for en hver bedrift hvor de ansatte sitter store deler av dagen. Fordelen med en tredemølle til kontor er mange, både for helsen og for et mer produktivt arbeid. Bruk av kontormøllen vil gi en sunnere arbeidsdag, først å fremst ved å minimere antall timer med stillesittende arbeid.

Gå på tredemøllen og utfør de samme arbeidsoppgavene som før, men i tillegg får man implementert daglig anbefalt trim uten at det går på bekostning av annen tid som veldig mange ønsker å prioritere med familie, venner eller bare slappe av etter en lang og tøff arbeidsdag.