VI JOBBER MED Å SENDE RAPPORTEN TIL DIN E-POST, DU KAN FORVENTE DEN PÅ E-POST INNEN 60 MINUTTER.

DENNE LØSNINGEN FÅR DEG I FORM UTEN Å BLI SLITEN OG 66% MER EFFEKTIV.

Hei,

Gratulerer. Du har gjort noe som har fått deg et steg nærmere ditt vektmål.


Fordi du lastet ned våre 5 gratis tips, vil du bli introdusert for våre beste tips til å gå ned i vekt, raskest mulig.

Vi er sikre på DU kan vil gå ned i vekt, grunnen til at har så stor tro på dette er at vi har hundrevis av kunder som benytter seg av produktet daglig.

Ikke bare har de gått ned i vekt, men fått et sunnere og mer energisk liv.

MyStuff.no leverer unike produkter som gjør hverdagen til folk flest, best mulig.

Hvis du ønsker å hoppe over de 5 tipsene vi har sendt deg på e-post og gå ned i vekt enda raskere, uten å tenke på trening så kan du lese videre.


Slik hundrevis av kunder allerede har gjort, og hundrevis som allerede står i kø, deriblant Oslo Kommune har vi et unikt tilbud til deg.


Så hvis du er lei av å prøve ulike dietter, søke etter tips for å gå ned i vekt eller pine deg selv med å spise mindre er dette akkurat for deg.


Hvordan vet vi det? Jo, fordi dette er noe tusenvis av nordmenn som benytter seg enheten daglig.


Ikke bare går du ned i vekt, men statistikken viser at 87% følte seg mer energisk etter bare 1 uke.


Tenk om du kan komme i bedre fysisk form, gå ned i vekt, takle stress bedre og bli mer produktiv uten å måtte trene. Det hadde vært suverent, men det er realitet.

To av de vi jobber med:
Så hva er det? Det er den revolusjonerende WalkingPaden som brukes av 300.000 personer internasjonalt og har tatt Norge med storm.


Hva er en WalkingPad?
En WalkingPad er et sammenleggbar tredemølle også omtalt som en kontormølle. Hvor kun 1 time med gange om dagen senker sykefravær, øker både livskvaliteten og livslengden samt senker stress, muskel og skjelettplager.


Møllen er sammenleggbar og kan brukes overalt, om det er foran TV-skjermen eller om det er på kontoret er den designet for å hjelpe deg nærmere dine mål.


Hvorfor er WalkingPaden ideell?
Årsaken til dette er at du ikke nødvendigvis må trene, vanlig gange på 4km/t får deg ikke til å svette, men du forbrenner mellom 100-130 kalorier per time, samtidig som du kan gjøre noe produktivt som kontorarbeid.


Nå kan en enhet bli din og vi har et helt unikt tilbud:
Du kan teste WalkingPaden i hele 30 dager, oppleve forskjellen selv eller returnere og få hver eneste krone tilbake hvis du ikke er fornøyd.

BRUK KODEN "MEDLEM10" så får du 10% rabatt innen de neste 24 timene.

LES MER OM WALKINGPADEN