Sammenleggbart badekar

Mobilt og brettbart badekar 

Vann og lek har siden tidenes morgen vært av stor interesse. Vi vet alle hvor deilig det er å ligge i et varmt skumbad i badekaret etter en lang dag på jobben eller en hard treningøkt. Man ligger gjerne så lenge at man får rynkefingre. Dessverre er det mange som ikke har badekar, så ønske om et varmt bad blir i realiteten en rask dusj.  

Se alle badebaljer her. 

Enkelte har plass til et ordentlig badekar, men er det verdt investering? Det er mye som må på plass før det kan tas i bruk. For de fleste som bor i en liten leilighet eller hybel er det klart at det ikke er plass til et stort badekar. Så hva med et sammenleggbart badekar i plast? Ikke er det dyrt og ikke tar det store plassen, i ihvertfall ikke når det er lagt sammen. Badekaret rommer 150 liter med vann, og støttes opp av fire solide vegger. 

Det er en stor badebalje med størrelse på 123x54cm og badekarvegg på 68cm. Produktet er laget av plast og silikon, og er meget solid. Det er et frittstående sammenleggbar badekar, som står støtt av seg selv også når det er fylt med over 140 liter vann. Badebaljen er ypperlig for voksne og barn. Vi har gjort en grundig test på og det skal mye til for å klare å vente karet. 

Lett å tømme

En utfordring vi ble stilt oppunder før vi tok inn dette produktet var hvordan i all verden skulle man tømme badekaret for vann uten å gjøre hele badekaret klissvått. Problemstillingen ble raskt løst, ved hjelp av et fleksibelt avløpsrør som kan forlenges og legges direkte ned i sluket. 

Behagelig?

Er det behagelig å sitte i det sammenleggbare badekaret? Det er et spørsmål som det ikke er en fasit på. Det er klar at det er flere faktorer som spiller inn på hvor komfortabelt badebaljen er, som lengden på beina og hvor lenge en sitter. Utover dette er produktet designet med for å gjøre det så komfortabelt som mulig, med en utformet sitte plate og fot plater slik at man ikke sklir rundt i badebaljen. Med det kan vi si at badebaljen er relativt komfortabel, og tilbakemeldingene fra våre kunder er tilsvarende. 

Prisgunstig

Badekar er dyrt og er en av grunnene til at folk flest ikke har det, med kjøp av et vanlig badekar er det svært dyrt med frakt og det er behov for en rørlegger. Skal det i tillegg bygges inn så er det behov for en som kan badekar innbygging. Det er godt at det finnes flere alternativer enn dette, denne badebaljen for voksne er både billig og det er ikke behov for en rørlegger.  

Fri frakt

Alltid fri frakt på bestillinger over 1000kr.