Hopp over
1-4 dagers levering | Norsk nettbutikk | Klarna, Vipps eller Kort
1-4 dagers levering | Norsk nettbutikk | Klarna, Vipps eller Kort

Ryggmassasje

Ryggsmerter er både plagsomt og kan være smertefullt. De aller fleste har vært borti en form for ryggsmerter og det er kanskje ikke så rart. Ryggen er muligens den kroppsdelen som blir mest belastet og veldig ofte feilbelastet som følge av tunge løft. 

Rygg og nakkeplager rammer omtrent 1.2 millioner nordmenn årlig (Dagensmedisin.no). Det er estimert at det koster samfunnet omtrent 165 milliarder norske kroner årlig. Det aller fleste vet at daglig mosjon og trening er med på å bidra til en bedre fysisk og psykisk helse, men det veldig få vet er at jevnlig massasje og selvterapi også er utrolig viktig for å forebygge kropps plager. Vi må ikke glemme at kroppen er en av de mest komplekse maskinene og den trenger også vedlikehold. 

Regelmessig ryggmassasje har mange helsegevinster, og vi vet at en bedre kropp gir et bedre sinn. God ryggmassasje er både deilig og godt for muskulaturen. Det er ingen overraskelse at kontorarbeid, trening og daglig arbeidsoppgaver kan gi en vond rygg. 

Massasjepistol

Løsninger for å unngå ryggplager

En av de største feilene som blir gjort er at vi venter med å forebygge og vedlikeholde kroppen frem til symptomer dukker opp og da i form av smerter. Problemet er da at det fort blir kostbart og behandlingen som da gjennomføres er for å bli kvitt smertene i istedenfor å vedlikeholde kroppen før smertene kommer. 

Hvordan forebygge:

 • Tøy 10 minutter daglig
 • Ta pauser fra kontorarbeidet 
 • Tren regelmessig 
 • Bruk massasjepistol for å massere ryggen og sete muskulaturen. 

Det holder å massere ryggen og sete muskulaturen i 10-15 minutter daglig. Ikke bare er massasje med en massasjepistol behagelig, men det løsninger på ømme og stive muskler, samt at blodsirkulasjonen øker. 

Hvordan bli kvitt ryggsmerter

Dersom du har vært uheldig å få ryggsmerter og det er veldig vondt vil vi anbefale å oppsøke en fysioterapeut eller kiropraktor. Dersom det ikke er fryktelig vondt, kan noen enkelte øvelser og litt selvterapi hjelpe deg med å bli kvitt ryggsmerter:

 • Tøy og bøy for å øke fleksibiliteten i ryggen og setemusklaturen
 • Unngå å ligge for mye i sofaen
 • Bruk en massasjepistol for å øke blodsirkulasjonen og løsne på stiv muskulatur i område som er vondt. 

Hva er en massasjepistol?

En massasjepistol er et massasjeapparat som brukes for å massere kroppen effektivt. Produktet er utviklet for å øke blodsirkulasjonen i det område som behandles, øke fleksibilitet og eliminere muskelsmerter. En massasje er et perfekt ryggmassasje apparat. 

Massasjepistol

Hvordan utføre ryggmassasje med en massasjepistol?

 1. Velg en av de runde munnstykkene (til å begynne med)
 2. Skru på massasjepistolen og gli langsomt over ryggen.
 3. Øk frekvensen/trykket etter behov
 4. Bytt ut det runde munnstykket med et spissere massasjehodet, dersom du har behov for litt dypere massasje.
 5. Finn de ekstra ømme områdene og press litt hardere

Utfør denne behandlingen i alt fra 5-15 minutter, 2-3 dager daglig. Allerede etter første behandling vil du merke betydelig forskjell og overtid vil du merke at muskatluren blir mykere. 

Konklusjon

De aller fleste har opplevd smerter i ryggen og det kommer ofte fra en anspent muskulatur. Ryggmassasje er en god behandlings strategi for å forebygge og bli kvitt slike plager. Massasjepistoler gir både behagelig og bidrar til å eliminere ryggplager. Det er et billigere, smartere og ikke minst lettere tilgjengelig enn å dra til en fysioterapeut eller massør. 


Se våre massasjepistoler her.