Hopp over
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->

Reflekssele

Refleksseler har de siste årene blitt mer og mer populære, og med god grunn. Det smale designet kombinert med bevegelsesfrihet og muligheten til å justere etter ønske gjør at refleksselen passer til barn like så godt som voksne mennesker.

Tradisjonelle refleksvester har en tendens til å enten sitte for løst eller for stramt på kroppen hvilket påvirker bevegeligheten til brukeren. Det nye designet på refleksselen gjør at selen sitter like godt uavhengig om du bruker en tykk dunjakke eller en lett vårjakke.
Reflekssele 2.0

Hvorfor bruke reflekssele?

Refleks øker synligheten din betraktelig i trafikken. Uten refleks blir man først synlig fra ca. 25-30 meters avstand. Dersom du bruker refleks er du derimot synlig allerede fra 140 meters avstand. Omregnet til sekunder har bilføreren 10 i stedet for 2 sekunder å reagere på. Det er ofte forskjellen på liv og død.
Informasjon hentet fra tryggtrafikk.no (https://www.tryggtrafikk.no/refleks/)

MyStuffs Reflekssele 2.0

MyStuffs Reflekssele 2.0 er en enkel og smidig sammensetning av refleksbånd som kan brukes over alle slags klær. Selen er både elastisk og justerbar hvilket gjør at den egner seg for barn og voksne i alle størrelser og fasonger (S-XXXL).
Refleksselen kommer også i en rekke forskjellige farger for både gutter og jenter, damer og menn (Svart, Hvit, Blå, Grønn, Gul, Rød, Oransje, Rosa).
reflekssele i forskjellige farger
Når man er ferdig med å benytte selen kan den enkelt brettes sammen. Selen tar minimalt med plass og får selv plass i en lomme.
refleksselens funksjoner
MyStuffs reflekssele 2.0 er synlig opptil 300 meter hvilket gjør deg både synlig og trygg i trafikken uavhengig om du er ute og går, sykler, løper eller kjører på motorsykkel. Selens praktiske design gjør at den egner seg godt til ethvert formål.

Refleksselen er av høy kvalitet og kan brukes gjennom flere sesonger med minimal slitasje. Selen er blant annet CE-sertifisert hvilket innebærer at produktet oppfyller alle grunnleggende sikkerhetskrav i henhold til Norge og Europas standard. Dermed kan du være sikker på at selen holder deg godt synlig i mørket og trygg når du beveger deg i trafikken.