Vi får henvendelser fra kunder i ny og ne med spørsmålet: "Er MyStuff svindel?"

Det er naturligvis synd å høre at kunder spør om dette, men vi har full forståelse. I en verden hvor netthandel vokser, lanseres falske nettbutikker stadig vekk.

Før vi går videre, ønsker vi å avklare kort og presist: MyStuff.no er ikke svindel, vi har varehus på Ski rett utenfor Oslo og har levert tusenvis av bestillinger de siste årene.

Forskjell på svindel og ikke være fornøyd

Vi ser en fellesnevner stadig vekk, både i vår nettbutikk og i andre nettbutikk fra kunder som ikke er 100% fornøyde. Ofte omtaler de bedriften som svindel, men det å bli svindlet og være misfornøyd er to ulike ting.

MyStuff har som alle andre bedrifter noen misfornøyde kunder, vi jobber så godt vi kan for å gjøre alle våre kunder 100% fornøyde. 

Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger og kundeanmeldelser, uavhengig av rangering, for det hjelper oss med å bli bedre.

Spørsmål?

Dersom du har handlet hos oss og ikke har fått din bestilling og tanken om "Er MyStuff svindel?" dukker opp, så kan du enkelt ta kontakt med oss enten per telefon, via e-post eller via våre andre plattformer her så vil vår kundeservice hjelp deg.

Dersom du ikke har handlet enda, fordi du er usikker på om MyStuff er svindel, så ønsker vi å avkrefte dette en gang til. Du er velkommen til å handle direkte fra vårt varehus hvis du ikke ønsker å handle på nett eller så kan du ringe til oss for å få en litt mer betryggende følelse. 

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål, så hjelper vi deg - kontaktinformasjon finner du her.

MyStuff Bil