Hopp over
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
M-ride el sparkesykkel
VINN EN M-RIDE EL SPARKESYKKEL
M-Ride lanseres snart og nå kan du bli den aller første i Norge med en M-Ride sparkesykkel.
Ved å melde deg på, aksepterer du at vi sender deg e-post med informasjon om konkurransen, tilbud og annen reklame. Du kan melde deg av når som helst.
M-Ride V6S

M-Ride V6S

M-Ride V6S er utstyrt med et elegant smart display med speedometer og annen nyttig informasjon. Samtidig har V6S et lekkert frontlys, som lyser godt og ser estetisk bra ut. På displayet til sparkesykkelen har du full oversikt over batteri nivå, fartsmodus og fart. Dette er med på å gi føreren en tryggere ferdsel med kontroll.
Les mer om V6S
M-Ride V6C

M-Ride V6C

M-Ride V6C har komfort i fokus takket være god demping og lufthjul. Ferdsel på V6C gir en enestående følelse, dekkene glir godt og fjæringen absorberer humper for å gi mest mulig komfort og kjøreglede.
Les mer om V6C
M-Ride V7

M-Ride V7

M-Ride V7 er overlegen i sin klasse og det er spesielt motorkraften som utmerker seg. Med en maksytelse på hele 1000W trekker den godt, også i oppoverbakker. Den er utmerket for ferdsel i sentrum, og yter best på asfalt. En bakhjulsdrevet motor som skyver godt og komfortable dekk som ruller godt.
Les mer om V7
M-Ride V9

M-Ride V9

M-Ride V9 er en 2022 modell utstyrt med en motor på hele 1200W (600W nominell). Enheten er bakhjulsdrevet og drar fryktelig godt, også i oppoverbakker og når V9 er fulladet kan du kjøre opptil 40km per lading
Les mer om V9
Bli først i Norge med en M-Ride el sparkesykkel
Vi holder deg oppdatert underveis og gir beskjed når M-Ride kan forhåndsbestilles!