Hopp over
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->

Leggmassasje

Sliter du med ømme og stive legger? Da er du ikke den eneste, dårlig skotøy og lang arbeidsdager er en av årsakene til at legger bli stive. 

Så lenge du står oppreist jobber muskulaturen i leggene konstant og en treningsøkt før eller etter arbeidstid gjør ikke dette bedre. Det er viktig å ta vare på kroppen, en sliten muskulatur påvirker oss både fysisk og psykisk. 

Leggmassasje

Massasjepistol / Leggmassasje apparat 

En massasjepistol er et allsidig produkt som kan brukes og er også omtalt som leggmassasje apparat. Massasjepistoler blir brukt for å øke blodsirkulasjonen i område som behandles, samt myke opp bindevev og fjerne muskelsmerter. 

Leggmassasje maskin er super for å løsne på ømme muskler etter lange arbeidsdager eller en hard treningsøkt. Mye løping eller en mange skritt på hardt under lag med dårlig skotøy er blant de vanligste årsakene til slitne og ømme legger. 

Hvordan massere leggene med en massasjepistol? 

  1. Velg en av de runde munnstykkene (til å begynne med)
  2. Skru på massasjepistolen og gli langsomt over baksiden, innsiden og utsiden av leggene
  3. Øk frekvensen/trykket etter behov
  4. Bytt ut det runde munnstykket med et spissere massasjehodet, dersom du har behov for litt dypere massasje.
  5. Finn de ekstra ømme områdene og press litt hardere

Utfør denne behandlingen i alt fra 5-15 minutter, 2-3 dager daglig. Allerede etter første behandling vil du merke betydelig forskjell og overtid vil du merke at muskatluren blir mykere. 

Hvorfor bruke leggmassasje apparat for leggmassasje?

Massasjetimer hos massører er kostbart og en massasjetime er ikke nok for å bli kvitt muskelsmerter. Med en massasjepistol har du uendelig med massasjetimer for en fast kostnad, som du selv velger ut i fra modellen du ønsker. Her finner du alle våre modeller

Med en massasjepistol blir du raskt kvitt eventuelle smerter samtidig som du får behagelig massasje. Ei er du avhengig av en annen person, du kan massere deg selv dersom ingen ønsker å massere deg.