Er du som oss, sitter du på kontoret i litt for mange timer? Blir det mye stillesittende arbeid foran skjermen? Du er ikke den eneste, tusenvis av nordmenn kjenner seg igjen, og det er helt normalt.

Hva med kontor massasje hver dag?

Forestill deg deilig, behagelig og nyttig massasje som hjelper deg med å fjerne spenning og ømhet fra overarm, nakke, rygg og setemuskulaturen med kontormassasje, hver dag. Det beste av alt, du betaler kun en gang, og det er kunder 2000kr.

Vi i MyStuff.no har satt inn en ny rutine i hverdagen vår og det er behandling av de mest utsatte områdene med en massasjepistol, for å løsne stive og ømme muskler, og gi oss en ekstra boost i arbeidsdagen. Dette har blitt en helling rutine som gjøres 10 minutter, 3 ganger om dagen. Vi har gjort dette siden starten av 2020, og det er noe vi helt klart kommer til å fortsette med. En ekstra boost i hverdagen, gir våre kunder enda bedre service og det er vårt mål.

Vi anbefaler følgende rutiner:

Ta gjerne kontor massasjen sammen med en kollega, for bedre effekt (spesielt på rygg og i nakke).

Første behandling før kontor arbeider starter:

Den første massasje behandlingen bør skje før du starter kontorarbeidet. Start med å behandle setemuskulaturen i 3 minutter, før du får en kollega til å massere rygg og nakke med massasjepistolen i tre minutter, og avslutt med overarm i de siste 4 minuttene. Musklaturen i overarmen er mest utsatt, når fingrene taster i vei på tastaturet.

Andre behandling - Kl 12 eller i lunsj pausen :

Følg samme prosedyre som ved første behandling og gjør dette rundt lunsjtider. Nå er du halvveis i arbeidsdagen og det er viktig med en fysisk og psykisk pause.

Andre behandling - Kl 15:

Få en skikkelig boost med siste behandling for arbeidsdagen.


Overtid vil det være overraskende hvor store forskjeller du opplever ved å følge disse rutinene med kontor massasje. Ta helsen seriøst og unn deg kvalitets massasje på kontoret, vi tilbringer såpass mange timer at er noe vi alle bør unne seg, og ikke minst noe vi trenger.

Vi i MyStuff er opptatt av å levere produkter som gjør hverdagen lettere.