Da hoverboardet kom på markedet i 2014 ble det en umiddelbar suksess, ingen hadde sett lignende tidligere. En person som står på et lite brett på to hjul og "svever" langs bakken, what? Var det mange som tenkte, inkludert vi på MyStuff. Selvsagt skulle det bli en stor suksess, for ingen har sett maken, og enda bedre, produktet er nyttig. 
Et hoverboard har mange navn, noen av dem er airboard, selv balanserende brett, ståhjuling, airwheel og vårt egen produserte merke; MyWalk®. Produktet blir omtalt som et motorisk kjøretøy, og ble nylig likestilt med sykkel når det kommer til trafikkregler. Tidligere var det regler for bruk av hoverboard for barn, nå er disse borte og det er ingen aldersgrense på ståhjulinger. Dette kommer svært godt med, da den største målgruppen er barn og unge. 
Det eksisterer hundrevis av elektriske ståbrett på markedet, i alle fasonger, farger og prisklasser. Det er klart det er vanskelig å velge modell, og ikke minst hvor man bør handle. Unngå og gå i den samme fellen som mange andre har gjort, det er ikke nødvendigvis den dyreste som er best. Ja, du leste riktig, det er ikke den dyreste som er best. Men det betyr ikke at den billigste er den beste, det er viktig å se på spesifikasjoner og hva brettet består av. For det er stort sett bare utseende som skiller en ståhjuling fra en annen. Batterikapasiteten, motoren, hovedkortet og gyro sensorene er som regel veldig like. 

Etter at de selvbalanserende brettene kom på markedet, var det mange produsenter som hang seg på trenden, uten noen helst form for erfaring med produksjon av hoverboard. Med dette kom det utallige enheter som gikk i stykker på dagen og i verste fall tok fyr. Dermed ble det opprettet strenge eksport og import regler på airboard. 
Da var mange aktører som valgte å slutte med forhandling av hoverboard, grunnet ekstra utgifter og lenger produksjonstid. Vi derimot, satte oss ordentlig inn i hoverboardets teknologi og jobbet med å finne stable produsenter. I 2015 tok vi inn hoverboardet HX-X1 BT SUV, et hoverboard med et helt nytt design som ingen hadde sett maken til. Verken utseende eller innholdet var likt som de tidligere hoverboardene. Dette må testes opp i mot andre hoverboard som allerede er på markedet. 
I Juni 2017 ble HX-X1 BT SUV testet opp i mot andre Airwheels på markedet, testen ble gjennomført av Dinside.no og ikke bare fikk den terningkast 5, men hoverboardet HX-X1 BT SUV fra Huanxi stakk av med seieren. Siden da har HX vært standarden i Norge. 
"Best på kjøreegenskaper og morsom tilleggsfunksjon med innebygget høyttaler: Dette er best i test!"


Les mer om testen her
Vi har dermed tatt med det beste fra HX-X1 Hoverboardet inn i vår egen produksjonslinje. For en negativ tilba"kemelding som vi festet oss ved i Dinside sin test var; "Dyr. Må «gjetes» hele tiden". Så det er to ting som hindrer HX-X1 i gå få 6 stjerner, det ene er prisen og det andre er at den velter over når man går av. På denne måten får den mye riper og størrelse slitasje enn nødvendig. 
Dette tok vi med til vår egen produsent, og etter litt tid dukket de topp et nytt merke. Med det beste fra HX-hoverboardet og forbedring av det som ikke var perfekt. Hoverboardet MyWalk er vårt eget merke, et parti med mange ulike hoverboard. Offroad modeller med store lufthjul, SUV modeller med solide hjul slik som på HX-X1 og mindre hoverboard, som kan sammenlignes med en landeveg sykkel. En felles nevner for alle disse ståhjulingene, er at de kommer med autobalanse som sørger for at brettet ikke velter og gjetes er ikke nødvendig lenger. Samtidig er prisen den laveste på markedet med kun kvalitetssikre deler. 
Vi har et stort utvalg av hoverboard for barn, som er best i test og alltid varer på lager. Og den viktigste faktoren for mange, nemlig prisen. Vi er alltid billigst, uavhengig om det er tilbud eller ikke. MyStuff gjør store vareinnkjøp og er Norges ledende leverandør av hoverboard. Hos oss kan du være helt sikker på at du får landets beste ståhjuling.