Hopp over
✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 799KR ✓ TRYGG BETALING MED KLARNA & VIPPS
✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 799KR ✓ TRYGG BETALING MED KLARNA & VIPPS

Hjemmetrening - Øvelser & Utstyr

Hjemmetrening er en generelt voksende trend og med Korona situasjonen i tillegg, er det ikke rart at trenden har steget enormt. Uansett hvilken situasjon vi som samfunn er i, gjelder det å holde formen opp. Nå som alle treningssentre holder stengt, på ubestemt tid er det ikke veldig rart at søket på Google har skutt opp i været - i følge Google Trends.
De fleste forstår viktigheten av trening og for veldig mange er det en stor del av hverdagen, som en ikke kan være for uten. Hjemmetrening har blitt en naturlig del av trenings hverdagen til millioner av mennesker. Vi, MyStuff.no er opptatt av å følge med på markedet og tilby produkter og tjenester det er etterspørsel for. For vårt motto er "Produkter som gjør hverdagen lettere", og hvis våre trenings produkter kan bidra til å gjøre trenings hverdagen til tusenvis av nordmenn litt lettere er vi fornøyde.

Hjemmetrening

Hjemmetrening med Funkygine
Funkygine er blant Norges største fitness profil, om ikke Norges største. Tusenvis av trenings entusiaster tar inspirasjon fra Funkygine og følger hennes hjemmetrenings program og øvelser. Ta en titt på Jørgine sitt hjemmetrening program her.

Hjemmetrening utstyr

For å gjøre hjemmetrening mer effektiv, gjøre det litt mer motiverende og ikke minst gi bedre resultater har vi tatt inn produkter som tar hjemmetreningen til et helt nytt nivå. Vi har kategorisert hjemmetrening utstyret i tre grupper - Styrketrening, Utholdenhet og Mobilitet/bevegelighet.
For hjemmetrening trening
Treningsstrikk med håndtak er en pakke 4 ulike treningsstrikker, både med håndtak og ankelfeste. Dette treningssettet gir mulighet for hele 150 ulike øvelser, for både overkropp og bein - det kaller vi komplett hjemmetrening. Prøv vår hjemmetrening strikk og gjennomfør en fullkrops økt i stua.
Pushup brett er vårt nyeste treningsprodukt utviklet for å styrke overkroppen. Det er et 9 i 1 produkt hvor overkroppen for kjørt seg skikkelig. Tren bryst, biceps og triceps med vår nye hjemmetrening partner.
For utholdenhet
WalkingPad - verdens minste sammenleggbare tredemølle. Få opp pulsen, forbrenn kalorier og økt utholdenheten med en WalkinPad fra MyStuff.no. Denne sammenleggbare tredemøllen kan enkelt styres via en app på telefonen og

For bevegelighet

Bevegelighetstrening er noe de aller fleste glemmer eller kanskje ikke tar altfor seriøst. For dårlig bevegelighet øker skaderisikoen betraktelig, Olympiatoppen har satt sammen et treningsprogram.

Utover øvelser som kan gjøres, har massasjepistoler blitt en stor trend innen bevegelighetstrening og restitusjon. Vi har et bredt utvalg av massasjepistoler til et hvert behov. Se hele vårt utvalg her.
Dette er våre beste tips og produkter i forbindelse med hjemmetrening og du er klar for å ta treningsøktene til et nivå. Vi ønsker å hjelpe deg på veien og derfor gir vi deg et unikt tilbud - kun til personer som har lest hele dette innlegget.
MyStuff er leverandør av Infico treningsutstyr.