Hopp over
✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 799KR ✓ TRYGG BETALING MED KLARNA & VIPPS
✓ FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 799KR ✓ TRYGG BETALING MED KLARNA & VIPPS

Elektrisk sparkesykkel Guide

EL sparkesykkel Guide 

Vi vet det kan være vanskelig å velge en el-sparkesykkel. med modeller som ser nesten helt like ut og går under samme navn blir det ikke særlig lettere. Sannheten er at sparkesykler som ser veldig like ut, som regel også er nokså like når det kommer til spesifikasjoner. De store forskjellene er rekkevidde og motor. For å gjøre det litt lettere for deg å velge en elektrisk sparkesykkel som passer deg eller den du kjøper den til, best så deler vi utvalget inn i tre hovedgrupper. Standard, middels og pro. 

 

Rangering er satt opp etter størrelse, motorkraft og batteri kapasitet. Alle modeller er CE-sertifsert og holder norsk standard.

Guiden fortsetter under bildet.  

El sparkesykkel i Holmenkollen

Standard - Akkurat nok 

I denne gruppen finner du et utvalg av el-sparkesykler ypperlig for by-kjøring og pendling til jobb/skole.Sparkesyklene er våre rimeligste og blir levert med akkurat nok for hverdagen. Batterikapasitet som holder for noen turer til matbutikken, til og fra busstasjonen. Lav vekt og enkel manøvrering gjør enheten perfekt for barn, yngre ungdommer, nybegynneren eller for en voksen som kun har behov for å redusere fremkosttiden fra t-banestasjonen til kontoret. 

Modellene i Standard-klassen:

MyWalk V100 - Nå 1990kr før 2999kr

V100 er perfekt for bykjøring, både for barn og voksne. Motor på 250W og batterikapasitet opptil 10km og vekt på under 10kg gjør den perfekt å kombinere med kollektiv. Et rimelig, miljøvennlig og godt alternativ. Les mer om enheten her.

Middels - For folk flest

De aller fleste som bruker en el-sparkesykkel i dag hører til denne gruppen. Leie sparkesyklene rundt om i sentrum og store deler av verden hører også til denne gruppen. Gjennomførte modeller hvor sparkesyklene strekker til på nesten alle områder og er mer enn god nok for en vanlig hverdag. Sparkesyklene du finner i denne kategorien har som regel 8 tommers dekk (MyWalk S900 er unntaket) og gjør det mulig å ferdes på ujevnt og suse av gårde på nylagt asfalt med følelsen av å sveve. Vi inn el-sparkesyklene i to grupper, "Middels" og "Middels Plus", hvor Plus klassen har litt større motor og batterikapasitet  og/eller tøffere design. 

Middels

MyWalk M300 4.4 Ah - Utsolgt

MyWalk S900 4.4Ah - Pris: 2890kr 

Rekkevidde opptil 25km, USB-ladeport på styret for å lade mobiltelefonen i farta er nyttig i en hektisk hverdag hvor alt foregår på mobiltelefonen. 

Klikk her for å se og lese mer.

Middels Plus

Gyroboarder M12 - Pris: 3390kr

M12 er en oppgradering av MyWalk M300, med et større og bedre display, og punkterfri dekk vil vi påstå at dette er den beste sparkesykkelen på markedet i denne prisklassen. 

Les mer om M12 her.

Windgoo M11 - Pris: 3299kr

Windgoo er kjent for god kvalitet på hoverboard, og ryktet om kvalitetssikre sparkesykler begynner å svirre rundt. Sterkt kjørelys og nytt display får M11 til å skille seg ut blant mengden. 

Mer informasjon om M11 her.

 

MyWalk M300 7.8Ah - Pris: 3199kr

Dette er vår mest solgte modell, med store lufthjul og lav vekt er denne perfekt i kombinasjon med pendling til jobb. 

Lær mer om M300 7.8Ah her

 

 

MyWalk V300 Vanntett - Pris: V300

Det mest kjente problemet som tar knekken på de fleste el-sparkesykler på markedet i dag, er vann og fuktighet. Og det største problemet med vannskader, er at de ikke dekkes av garantien og du blir sittende der med skjegget i postkassen. MyWalk V300 er vanntett og tåler å det tøffeste regnværet i Bergen. 

Sjekk ut alt som er nytt med V300 her

Pro - Kraftigpakker 

Var standard- og middelsklassen for pinglete for deg? Da er Pro-klassen her du hører hjemme. Her finner du vår kraftigste el-sparkesykkel. Store hjul, stor motor og stort batteri. 

MyWalk M700 - Nå 8999kr før 12999kr

Stor og sterk kjennetegner M700, stor ståplate med god plass til begge føttene, og gjerne en handlepose eller treningbagen. Oppoverbakker er barnemat og ingenting annet. Produktet blir levert med et avtakbart setet. 

Gå til produktsiden