Rask levering | 30 dagers åpent kjøp | Prismatch

Disse badekarene er bare helt geniale!


Det er ikke mye som kan måle seg med å legge seg ned i et varmt badekar etter en lang dag, men veldig mange har ikke nok plass til et fastmontert badekar hjemme.

Heldigvis finnes det en utrolig praktisk og god løsning som løser plassproblemet i selv de minste baderommene.

Dette er badekar fra MyBath


Badekarene fra MyBath er kompakte, sammenleggbare og stilrene. Til tross for det kompakte designet er det største karet hele 146cm hvilket gir god plass for voksne som for små.

Det som gjør MyBath virkelig genialt er muligheten til å slå sammen badebaljen etter bruk hvilket gjør det veldig praktisk å oppbevare badebalje selv i et lite baderom.

I tillegg til å være utrolig plassbesparende sammenlignet med vanlige badekar kommer også badekar fra MyBath med blant annet avtagbart lokk for å hindre søl og holde vannet varmt og godt. Lokket kan gjerne benyttes som bord for enten drikke eller nettbrett/datamaskin slik at du kan nyete favorittserien din i badekaret.

Se badekaret i bruk under:

Dette sier MyBath kundene


Toril M. skriver om MyBath (5/5⭐)
"Har tatt den i bruk, og jeg storkoste meg😁"

Marit S. skriver om MyBath (5/5⭐)
"Fantastisk og god plass til en godt voksen dame. Jeg har veldig stort bad men, slapp nå alt arbeid med oppussing det ville medføre."

Hans N. skriver om MyBath (5/5⭐)
"Praktisk løsning for de som kun har dusj - enkel å sette opp; for oppbevaring - tar lite plass"

Preben F. skriver om MyBath (5/5⭐)

"Min kone fikk dette i bursdagsgave. Skepsisen forsvant raskt etter et varmt bad ute på balkongen på en iskald dag. Solid og godt inntrykk av kvaliteten. Verd pengene!"


Akkurat nå er det stort salg på badekarene og du kan spare opptil 700kr på de populære badebaljene! Salget gjelder så lenge lageret rekker.