Hopp over
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->

Cyber Monday 2020

CYBER MONDAY 2021

Bli medlem og bli med i trekningen av 1000kr
Bli MyStuff Klubb-medlem, få unike tilbud og bli med i trekningen av et gavekort på 1000kr.

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday og dette er en dag med enorme tilbud. Fenomentet Cyber Monday kommer fra USA i perioden 2002-2003 og selve begrepet kom i 2005 for å oppmuntre folk til å handle på nett.

Er du oppmuntret? :-)

Vi er i hvert fall klare!

Når er Cyber Monday i 2021?

Cyber Monday er alltid mandagen etter Black Friday og dermed faller årets Cyber Monday på mandag den 31. november.

Guide for Cyber Monday

Cyber Monday er blant Norges største salgsdager og vi opplever enorm pågang hver eneste år og derfor har vi opprettet en salgs guide.

Disse kategoriene er det ekstra stor pågang på og vi anbefaler derfor å forberede seg før salget lanseres.

Om du ønsker å komme deg raskere fra A til B med en el-sparkesykkel eller om barna ønsker seg en, eller om samboeren vil trene hjemme med en WalkingPad. Eller maser samboeren på for lite massasje, så vil en massasjepistol gjøre susen.

Kanskje er du er lei av ørepropper med kabel og heller ønsker trådløse ørepropper, uansett så er vi sikre på at du vil finne noe du trenger hos oss.

Elektriske sparkesykler er skikkelig i vinden om dagen og vi har et stort utvalg til både barn og voksne, i alle prisklasse - Se hele vårt utvalg av el sparkesykler her

Hjemmetrening har blitt mer og mer populært, ikke bare har det blitt populært, men vi tror det har kommet for å bli. WalkingPad tredemølle er verdens minste tredemøller og kan brukes til løping, gang og som kontormølle.

Etter lange dager på kontoret og slitne bein etter trening er det alltid god med skikkelig massasje, med våre massasjepistoler kan du massere deg selv, en du er glad i eller tvinge yngste mann til å massere deg.

Bli med i trekningen av et gavekort på 1000kr
Bli MyStuff Klubb-medlem - få beskjed om nyheter og tilbud før alle andre og samtidig blir du med i trekningen av et gavekort på 1000kr.