Hopp over
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->
Vi feirer nye kategorier med rabattkode - Les mer ->

Bedrift - Profilering

Profilering  går ut på å skape og opprettholde en identitet og omdømme av et produkt, foretak eller organisasjon. Dette gjøres for å skille seg ut i markedet og tiltrekke og holde på lojale kunder.

Samtidig som man utstråler en unik identitet, bidrar en bedriftsprofil også til vise foretaket fra sin beste side. De fleste er klar over at første inntrykk er utrolig viktig, men hvordan kan man ultimatisere dette?

MyStuff Norge AS hjelper deg med å profilere din bedrift, med enestående produkter. Vi har erfart at populære produkter er en ypperlig måte å skape interesse rundt en bedrift. 

Vi kan skreddersy 

Aktuelle, trend-produkter er en godt virkemiddel for å kapre oppmerksomheten til nye kunder. Vi vet at folk snur seg og ser på produkter som er populære på markedet. Eksempelvis har vi Elektriske sparkesykler som har tatt helt av, et produkt som skaper stor oppmerksomhet både i media og på "feltet".

Men hvordan kan MyStuff Norge AS hjelpe deg med å profilere DIN bedrift?

  • Vi kan skreddersy populære produkter ut i fra din bedriftprofil (farger, logoer). 
  • Produktene vi skreddersyr for deg, er allerede populære og markedsføringen er allerede gjort. 

MyStuff.no bil

En tjeneste som fungerer

Vi vet at mange profilerings bedrifter har tilbyr tjenester som er helt bortkastet, for det er umulig å vite om det gir en god respons for din bedrift. Vår strategi for å fremme nettopp din bedrift er annerledes, grunnlaget er at produktene vi tilbyr deg allerede er populære og selger som "varmt hvetebrød". Det betyr at markedet og interessen allerede er der. Det eneste du trenger å gjøre er å få disse produktene til profilere/representere din bedrift.

Hvis vi tar EL-sparkesykler som eksempel igjen; se for deg at vi skreddersyr et av landets mest populære sparkesykler i fargene til din bedrift og med stor, synlig logo. Et produkt som allerede står øverst på ønskelisten til både barn og voksne, klart det skaper interesse. 

Produkter det er behov for

Vi har gjort analyser på markedet og ser at bedrifter benytter seg av utgåtte/upopulære produkter for å profilere sin bedrift. Eksempel på dette er nøkkelbånd med bedriftens logo. Profilering handler om å skape interesse og tiltrekke oppmerksomhet, et nøkkelbånd skaper minimalt med interesse og oppmerksomheten er minimal. Produktene vi tilbyr deg er produkter som vi selger hundrevis av i måneden, som betyr at de er utrolig populære og garantert skaper interesse. Samtidig er det produkter som din ansatte vil ha stor nytte av. 

PerformanceGun - Massasjepistol

Igjen kan vi ta EL-sparkesykkelen som eksempel, for det er det mest aktuelle produktet per dags dato. Se for deg at din bedrift får skreddersydd 20stk, som dine ansatte kan låne til å pendle til og fra jobb med. Det er helt ypperlig markedsføring - samtidig som produktet er nyttig du får noe tilbake for investeringen. 

Hvis noe av det ovennevnte er aktuelt eller du har noen spørsmål så kan du ta kontakt via kontaktskjemaet. Vi svarer deg innen 24 timer, ønsker du at vi skal ringe deg opp så kan du skrive at du ønsker det. 

Team MyStuff Norge AS