Anmeldelser

FORNØYDE KUNDER!

Her hos MyStuff.no er vår største prioritering å gjøre deg fornøyd. Det er derfor vi jobber hånd i hånd med kvalitetsprodusenter slik at vi kan tilby høy kvalitet, lang holdbarhet og unike design. Hver eneste enhet går igjennom nøye inspeksjoner, og kvalitetskontroller hvor styrken på materialet og holdbarheten blir satt på prøve for å sikre deg et produkt med høy standard. 

Det er en fantastisk følelse å få tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde med sine produkter. Vi legger sjelen vår i arbeidet, og anmeldelser er noe som gjenspeiler det arbeidet vi legger ned. Vi streber etter en enestående handelopplevelse for våre kunder, og vårt supportteam er alltid her for å hjelpe! 

Based on 695 reviews
81%
(560)
12%
(83)
5%
(35)
1%
(4)
2%
(13)
Veldig rask levering
Lurt
Mye vann inn.
Liggeunderlag
Komfortabel og gøy
Nødvendig og bra!
God pris, bra produkt
God kvalitet
Kjempe bra men veldig dårlig levering
Som lovet
Hei Anna Marita, Tusen takk for at du kjøpte en WalkingPad A1. Det er utrolig leit å høre at du har gitt 1 stjerne på dette produktet, er det noe spesielt som gjør at du har gitt en så lav rating. Nesten alle våre kunder er super fornøyde med WalkingPaden. Hvis du sliter med oppsett eller lignende så hjelper vi deg gjerne :) Mvh Markus, MyStuff.no
Elsker det !
Utrolig bra
Tilbakemelding
Super fornøyd!!
Elsparkesykkel
Aircondition
Portabel luftkjøler