Velg riktig massasjepistol | MyStuff.no

Vibrasjonsmassasje brukes av fysioterapeuter for å lindre stivhet og fremme blodsirkulasjon. Nå er det kommet et apparat som er ekstremt billig sammenliknet med øvrige produkter i markedet.

Massasjepistol har det siste året blitt utrolig populært og i følge Google Trends så ser vi en stor økning. Apparatet er utviklet for å lindre muskelsmerter, fjerne melkesyre i musklene og myke opp bindevev, av den grunn blir det hyppig brukt av idrettsutøvere og fysioterapeuter for behandling av sine pasienter. 

Massagegun - Google Trends 

Flere og flere ser verdien av fysisk trening og antall medlemmer på treningsenter har økt betraktelig de siste årene. Den mest populære formen for trening er styre trening og i følge NHI kan denne type trening gi store helsefordeler. Trening handler om å bryte ned kroppen via riktig øvelser, for å så hvile eller det som kalles restitusjon for å la kroppen bygge seg opp igjen og bli enda sterkere. 

Mye trening, kombinert med lange dager på jobb eller skole kan føre til slitne muskler, ofte så slitne at du kroppen ikke klarer å hente seg inn i løpet av en natt søvn. Som en i tillegg dårlig, kan det bli en desto større utfordring. Massasjeapparater er utviklet for å hjelpe musklene med å hente seg inn igjen, og fjerne eventuelle smerter. 

Utfordringer er at det finnes så mange ulike massasjepistoler og det kan være vanskelig å velge riktig modell for sitt behov. så spørsmålet er; Hvilken massasjepistol passer for meg?

Vi har et stort utvalg av enheter til ulikt brukt - massasjepistoler for den som kun er ute etter deilig vibrasjons massasje, for den litt aktive med minimale muskelsmerter og for den profesjonelle utøveren som trener for å bli verdensmester. 

Modeller perfekt for den gjennomsnittlige personen

EliteGun:

Billig og solid massasjepistol perfekt for daglig massasje for å løsne opp vondt rygg eller stive legger. Anbefales for den gjennomsnittlige personen som ikke behov for det aller beste. Les mer om enheten her

 

Massasjepistol for profesjonelt bruk

Skal det konkurreres i idrett eller skal pasienter behandles på massasjebenken anbefales det å velge en enhet for profesjonelt bruk:

PerformanceGun massasjepistol leveres vibrasjons massasje som kan minne om trykkbølgebehandling. Dette apparatet brukes av Stabekk Fotball A Lag , fotballspiller Tobias Børkeeiet, personlig trener Samiul Hoque. 5 ulik munnstykker sørger for profesjonell behandling for hele kroppen. Massasjepistolen brukes av Axel Hilland og Eureka Kiropraktikk

Ronix Pro er vår nyeste profesjonelle behandlingsenhet skapt for å hjelpe fysioterapeuter med å behandle pasienter med ulike muskelsmerter. Et lekkert og vanntett design sørger for at produktet også kan brukes under treningsøktene hvor det svettes litt ekstra mye. Bli bedre kjent med massasjepistolenes nye familiemedlem

 

Skriv en kommentar