Segway S-Pod - Selvkjørende stol

Leser Segway S-Pod - Selvkjørende stol 2 minutter

Verdens første selv balanserende stol med en toppfart på 38km/t og rekkevidde på 70km. S-Pod eller HoverChair er en videreutvikling av det tradisjonelle hoverboardet.

Gyroteknologien har kommet lang vei, og i 2015 slo hoverboardet igjennom. Siden den tid har det skjedd mye på markedet innen små elektriske kjøretøy. Det nyeste produktet er Segway S-Pod, det som ligner på et halvt egg med hjul. 

Produktet er myntet på flyplasser, underholdningsparker og på større arbeidsplasser og har en maksfart på 38km/t og 70 km rekkevidde. Vekt: 150 kg.

Det har allerede dukket opp nye flere kallenavn på S-Pod, blant annet HoverChair. Et nokså naturlig navn med tanke på at designet er bassert på samme teknologi som de tradisjonelle hoverboardene. Sett bort i fra at HoverChair styres via en spak, og ikke kroppsvekt slik som på ståhjulinger. 

Segway forteller at designet er inspirert av Gyrosphere fra Jurrasic World. Men vi kan ikke unngå å bli påminnet om hoverchairs, brukt av menneskene i Pixar's Wall-E

 

Segway med S-Pod ble raskt anerkjent som et godt produkt av TIME på CES-messen. Det blir gøy å se produktet i aksjon allerede tidlig i 2021, slik Segway melder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Fri frakt

Alltid fri frakt på bestillinger over 1000kr.