Derfor er Infico E1 romaskin en investering for livet

Infico E1

Har du noen gang prøvd å ro på en romaskin? Eller har du kanskje lest om hvor god trening det er å ro? Vi kan i hvert fall slå det fast umiddelbart; romaskin er et av de beste treningsredskapene for effektiv og helhetlig trening.

Trening med romaskin er nemlig suveren trening for hele kroppen. Ikke bare trener du kondisjon, men du trener samtidig styrke. Du trenger heller ikke å velge om du ønsker å trene underkropp, eller overkropp, for du trener begge deler samtidig. Har du slitt med skader, har problemer med å løpe på grunn av de harde slagene som oppstår hver gang du lander på foten, synes lange økter blir kjedelig, eller har utfordringer med å få tid til å trene? Da kan en romaskin være midt i blinken, og her har vi en genial sak i form av Infico E1.

Infico E1

Infico E1 Infico E1 er kanskje en av verden minste og letteste romaskiner og er designet for deg som ønsker en god romaskin uten at det går på for stor bekostning av treningsopplevelsen. Denne maskinen er så liten og kompakt når du slår den sammen, at den enkelt kan gjemmes under en seng/sofa, eller stilles på høykant langs veggen, i et skap, etc.. Den magnetiske motstanden bidrar også til at støynivået er svært lavt, og at du kan ro uten å forstyrre andre i samme bolig.

Med Infico E1 kan du trene både korte og lange, enkle og rolige, eller lange og harde økter. Eller hva med et hissig intervall?

Med 6 ulike motstandsnivåer, et 3 kg tungt svinghjul og elektronisk motstand, passer Infico E1 like godt for nybegynnere som for godt trente. Et oversiktlig display viser info om tid, hastighet, antall rotak, kalorier, kraft og puls.

Infico romaskin

Roing på romaskin - En favoritt blant PT-er 

Spør du en hvilken som helst PT (personlig trener), eller noen andre som har peiling på trening, om hvilken redskap som er det mest effektive når det kommer til å trene mest mulig at kroppen på en gang, så er det stor sannsynlighet for at svaret er “romaskin”. Kort oppsummert kan vi skrive ned følgende fordeler av å trene på romaskin: Enkelt å komme i gang. Krever ingen erfaring. Trener hele kroppen på en gang! Du trener kondisjon og styrke samtidig. Skånsomt for kroppen. Lite skadeutsatt. Enkelt å variere øktene. Rimelig og plassbesparende.

 • Enkelt å komme i gang. Krever ingen erfaring.
 • Trener hele kroppen på en gang! Du trener kondisjon og styrke samtidig.
 •  Skånsomt for kroppen. Lite skadeutsatt. 
 • Enkelt å variere øktene. Rimelig og plassbesparende.
 • Enkelt å variere øktene.
 • Rimelig og plassbesparende.
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no
Infico Romaskin E1 - MyStuff.no

Infico E1 romaskin

7.790,00 kr

Infico E1 er ikke bare imponerende liten til å være en fullverdig romaskin, men også imponerende kraftig! Med sin solide og stødige ramme, magnetisk motstand med 6 ulike motstandsnivåer og oversiktlige display, er Infico E1 like god for nybegynnere som godt trente.

"Infico E1 er et særdeles godt valg for deg som har begrenset med plass til rådighet. Støynivået er overraskende lavt, og konstruksjonen fremstår som stødig og robust!" - Getfitness.no 

Verdens minste romaskin?

Fullt utslått er Infico E1 en kraftig romaskin med en maksimal brukervekt på 150 kg, men under den kraftige rammen skjuler det seg en kompakt maskin som enkelt kan gjemmes bort under en seng, sofa eller inni et skap. Infico E1 kan nemlig bli så godt som flat og kan lagres både liggende og på høykant. På sitt tykkeste måler Infico E1 kun 17,5 cm, og vekten er bare 28 kg. De innebygde transporthjulene gjør det enkelt å flytte romaskinen fra rom til rom, og det flotte designet gjør at Infico E1 nesten fortjener å stå fremme selv når den ikke er i bruk.

Infico E1 romaskin

Stillegående og høy motstand

Infico E1 benytter et 3 kg tungt svinghjul og elektronisk styrt magnetisk motstand. Magnetisk motstand er kjent for å være svært stillegående og egner seg derfor ypperlig dersom du ønsker å trene foran TV-en mens du ser en serie, eller når du ønsker å trene uten å forstyrre andre. Motstanden kan justeres over 6 nivåer og endres ved å trykke på “+” og “-” på en stor skjerm i front.

Romaskin

Et design som er unikt

Tradisjonelt benytter romaskiner en aluminiumsskinne der setet beveger seg frem og tilbake når du ror. Infico E1 benytter to skinner med rundt en halv meters mellomrom, og oppleves dermed som mer stabil og trygg enn en tradisjonell tredemølle. De slanke og elegante skinnene bidrar samtidig til å gi Infico E1 et helt unikt og elegant design som gjør at den fint kan stå fremme uten å gjøre noe ut av seg. 

Romaskin - Infico E1

Lettlest LED-display

Den 5” store LED-skjermen i front gir deg full oversikt over treningsdataen og viser viktig info som tid, distanse, antall rotak og kraft. 

Tren hele kroppen på en gang

Spør du en treningsekspert om hvilken treningsmaskin som er best når det kommer til å trene mest mulig av kroppen samtidig, er det stor sannsynlighet for at svaret er “romaskin”. Romaskinen har den fantastiske egenskapen at det trener både styrke og kondisjon samtidig, i både over- og underkropp! Infico E1 er med andre ord et multifunksjonelt treningsapparat, og lar deg trene effektivt og virkningsfullt.

Spesifikasjoner

 • Vekt: 28kg
 • Vekt med emballasje: 35kg
 • Mål: 175*59*49cm
 • Maksvekt: 150kg
 • Mål på emballasje: 69*32*63,5cm
 • LED-skjerm: Viser kalorier, distanse, tid, kraft og mer. 
 • Program: P1-P6
 • Lengde fra fotfeste til slutten av skinne: 121cm 
 • Motstand 8-26kg

Innhold i pakken

1 x Infico E1 romaskin
1 x Strømkabel
1 x Skrue sett 
1 x Brukermanual

Les mer

Relaterte artikler